15
nov.
07

Zimbrul a sosit!

Dupa cum va spuneam acum cateva luni, vroiam sa facem albumul nou disponibil pe CD, pentru a putea fi cumparat de toata lumea. Am decis sa apelam la cafepress.com pentru inceput, pentru ca ofera un serviciu foarte bun si variat de editare la comanda si trimit produsele oriunde in lume. Nu vroiam sa-l fac public inainte sa il testez personal, asa ca le-am trimis un CD Master al albumului, si apoi l-am comandat. A ajuns aici in doua saptamani, dar asteptarea a fost meritata; produsul final a iesit surprinzator de bine!

Iata-l aici, inca in tzipla de plastic.

Mi-era teama (judecand dupa imaginile preview de pe cafepress) ca scrisul ar putea iesi neclar, dar dupa cum se vede, a iesit foarte precis iar versurile sunt foarte lizibile!

…si asta e tot pachetul! Nu-i asa ca-i o frumusete? Acum puteti si voi sa cumparati o copie a celui mai bun album mioritic al anului 2007, chiar aici. De asemenea, ce alta ocazie poate fi mai buna decat aceasta pentru a anunta deschiderea magazinului oficial Pandrea, Grota Greuceanului! Momentan, puteti gasi mai multe produse pe varianta engleza a magazinului, dar foarte curand vom adauga de toate, de la tricouri pana la semne de pus in gradina!

Bucurati-va de ele, si nu uitati – Stay Pandrea! \m/

Reclame

0 Responses to “Zimbrul a sosit!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


EN / RO

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: